Image
Stefan Paulsson och K-Fastigheters vd, Jacob Karlsson.
Stefan Paulsson och K-Fastigheters vd, Jacob Karlsson. Bild: K-Fastigheter

Han blir ny vd för K-Prefab

Bolag Stefan Paulsson tar över rollen som vd efter Kaj Grönvall i K-Fast-dotterbolaget.
Publicerad den 19 Januari 2023

Som Fastighetssverige kunde berätta i April förra året utsågs Stefan Paulsson då till tillförordnad vd för K-Prefab AB, ett dotterbolag till K-Fast Holding AB, även känt som "K-Fastigheter". Nu har han alltså, genom beslut i styrelsen för K-Prefab, fått det permanenta förtroendet som vd. I och med att Stefan Paulsson utses till vd kommer han permanent att ingå i koncernledningen som en av fyra affärsområdeschefer inom K-Fastigheter. Stefan Paulsson har varit anställd i det som nu är K-Prefab sedan 2006 och har innehaft tjänster som konstruktör, konstruktionschef, regionchef, vice vd och operativ chef.

– K-Prefab är en mycket viktig del av vår koncern och jag är väldigt glad över att vi kunnat utse Stefan till vd och chef för vårt affärsområde Prefab. Stefan har en gedigen bakgrund och ett starkt affärsmässigt driv, säger Jacob Karlsson, vd för K-Fast Holding.

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla K-Prefab tillsammans med alla medarbetare och bygga vidare på det täta samarbete vi har inom koncernen, säger Stefan Paulsson, nybliven vd för K-Prefab.

K-Prefabs tidigare vd Kaj Grönvall kommer att kvarstå inom koncernen som senior rådgivare.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqab laddar upp för banksamtal framöver

Ekonomi/Finansiering I förra veckan gick Besqab ut med informationen om att de gör en avsättning i pågående produktion och en nedskrivning av exploateringsfastigheter – i syfte att ge en tydligare bild av värdena i ljuset av marknadsförutsättningarna. Trots det kör de vidare på planerna om nyproduktion under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige