Image

Han blir ny vd för Diös

Karriär Knut Rost, för närvarande fastighetschef för Ica Fastigheter, ersätter Christer Sundin som vd i Diös.
Publicerad den 25 Oktober 2013
Knut Rost. Bild: Diös
Knut Rost. Christer Sundin. Bild: Diös
Christer Sundin.

Knut Rost är 53 år och för närvarande fastighetschef för Ica Fastigheter. Han kommer att tillträda sin anställning den förste mars 2014 och ersätter Christer Sundin som går i pension den siste april 2014.

Knut Rost har en examen från KTH och gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning. Han har sedan 1995 haft olika befattningar inom Aspholmen Fastigheter och Ica Fastigheter i Västerås.

- Styrelsen i Diös är övertygad om att Knut med sin erfarenhet och kompetens inom både förädling och förvaltning av fastigheter kommer att tillföra ny kunskap och ny energi till bolaget, säger Bob Persson, styrelseordförande Diös Fastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige