Image
Peter Eriksson.
Peter Eriksson. Bild: Croisette

Han blir ny förvaltningschef på Croisette

Bolag Tidigare i år lanserade Croisette ett nytt affärsområde – Croisette Digital Property Management & Administration. Nu står det klart att Peter Eriksson utses till förvaltningschef.
Publicerad den 25 Augusti 2020

Croisette Digital Property Management & Administration erbjuder förvaltningstjänster med fokus på effektiva och smarta lösningar. Ansvarig över affärsområdet blir Peter Eriksson, som sedan tidigare är Partner på Croisette Real Estate Partner. Han har sedan start arbetat i Croisettes transaktionsteam i Malmö, vilket nu närmar sig fem år och tar nu klivet till affärsområdesansvarig för förvaltning. Innan Peter Eriksson började på Croisette arbetade som fastighetschef för HSB Skånes egenägda fastigheter samt marknadsområdeschef på BRF-avdelningen.
– Det är en ynnest att få internrekrytera till denna tjänst som är oerhört betydelsefull. Peter är den perfekta kandidaten med sin kunskap om oss som tillväxtorgan, erfarenhet av sylvass rådgivning och dessutom med sin erfarenhet och förståelse för fastighetsägarens perspektiv. Förvaltningseffektivitet är något Peter verkligen brinner för, så även om vi tappar en enorm tillgång i transaktionsteamet får vi en ännu större tillgång i den blivande förvaltningsorganisationen som nu växer fram, säger Per Svensson, vd på Croisette Real Estate Partner.

Croisette har innan sommaren rekryterat Elin Albäck som påbörjade sin tjänst i mitten av augusti. Hon kommer närmst som administrativ förvaltare på HSB och har sex års samlad erfarenhet av fastighetsförvaltning.
– Det känns otroligt inspirerande att få vara med och utveckla den nya satsningen inom Croisettes digitala förvaltning. Efter flera år i fastighetsbranschen är det spännande att bli en del av en så innovativ organisation, säger Elin Albäck.
– Även om det känns lite sorgligt att lämna transaktionsverksamheten och teamet där som jag varit med och byggt upp från grunden kan jag med stolthet ta steget vidare i Croisettes fortsatta utvecklingsresa och bolagsbyggande. Jag är även glad att vi äntligen kan kommunicera att Elin nu är en del av vårt nya affärsområde. Jag vet att hon har varit extremt uppskattad internt och hos externa klienter i tidigare roller och ser verkligen fram emot att ha henne i mitt team. Den digitala fastighetsförvaltningen kommer ge fastighetsägarna i branschen en ny dimension i fastighetsägandet som i sin tur kommer leda till att det blir mer attraktivt att både bo och bedriva verksamhet i fastigheterna. Synergin av vårt arbete kommer utan tvekan leda till bättre driftnetton och nöjdare hyresgäster, säger Peter Eriksson, Head of Digital Property Management & Administration på Croisette Real Estate Partner.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Colive: Så har värderingen utvecklats

Bolag Bostadsdelningsaktören Colive har sedan tidigare Wallenstam och nu också Heba i ägarbasen. Här berättar Colives medgrundare Katarina Liljestam Beyer om hur värderingen av bolaget har utvecklats från den första såddrundan 2019 till torsdagens emission där Heba gick in, hur målet om 7 000 rum inom fem år ska nås, vilka städer bolaget har i siktet – och hur den nya frågan om covidpass hanteras.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY