Image

Han blir ny CFO för Serneke Group

Karriär Serneke Group har utsett Anders Düring till ny CFO efter avgående Camilla Heyman. Han kommer att tillträda sin nya tjänst under hösten och kommer även att ingå i Sernekes koncernledning.
Publicerad den 31 Juli 2017
Anders Düring. Bild: Serneke Group
Anders Düring.

Anders Düring har mångårig erfarenhet som CFO från bolag som Kappahl, Volvo IT och Ballingslöv.

– Vi har i dag en stabil och väl fungerande ekonomifunktion och med sina värdefulla erfarenheter och kunskaper från börsnoterade bolag kommer Anders att bidra till att vi bättre kan möta morgondagens utmaningar, säger Ola Serneke, vd och koncernchef.

– Jag ser fram emot att kunna vara med när Serneke nu planerar för nästa stora steg och att kunna bidra med min erfarenhet från flera branscher samt kontakter med finansmarknaden, säger Anders Düring.

– Serneke har ambitiösa mål och för att nå dem är det nödvändigt att successivt tillföra ny kompetens inom strategiskt viktiga områden. Genom nyrekryteringar har vi på kort tid tillfört ny kompetens inom HR, affärsutveckling och finans, områden vi ser som avgörande för vår fortsatta framgång. Jag är väldigt glad att kunna välkomna Anders till laget och till vår fortsatta resa, säger Ola Serneke, och fortsätter:

– Jag vill också passa på att rikta ett stort tack till avgående CFO Camilla Heyman, som går vidare till nya utmaningar. Camilla kom in i ett avgörande skede i Sernekes utveckling och gjorde en betydande insats i vårt arbete med att förbereda koncernen inför börsnoteringen i november 2016.

Anders Düring har en masterexamen från Handelshögskolan i Göteborg och är sedan 2013 CFO för Kappahl. Han tillträder tjänsten som CFO för Serneke under hösten, dock senast i januari 2018.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige