Image
Lars Kvarnsund och Mariann Östansjö.

Två nya ledamöter på väg till Sernekes styrelse

Bolag Mariann Östansjö och Lars Kvarnsund föreslås som nya styrelseledamöter i Serneke Group.


Ola Serneke skrev hundratals inlägg på Avanzas Serneke-forum under pseudonym, ett tilltag som nu gjort att han får lämna styrelsen och posten som vd för Serneke Group.

Ordföranden om beslutet kring Ola Serneke

Bolag Sernekes styrelseordförande Jan Johansson berättar för Fastighetssverige om beslutet att Ola Serneke får lämna styrelsen och sin post som vd efter hans uppmärksammade forum-aktivitet under pseudonym.


Serneke om Karlatornets försening: Avtalen är bindande

Bolag För Fastighetssverige berättar Ola Serneke, vd på Serneke Group, mer om vad som fick bolaget att skjuta upp inflyttningen i Karlatornet – och hur köparna tagit emot beskedet: "Prioriterar projektets uppförande och kvalitet".


Balder och Serneke i oväntat samarbete

Bolag Går in i gemensamt bolag – där den ene länge haft tungt intresse.


Sernekebolag plockar in ny vd

Bolag Nybergs Svets AB, ett bolag i Sernekekoncernen, får ny VD. Den tidigare projekt- och marknadschefen i bolaget, Johan Lindholm, tillträder posten den 1 september.


Serneke öppnar för alternativ finansiering

Ekonomi/Finansiering Han presenterades som ny CFO på Serneke Group redan i somras, men han tillträdde först nu. För Fastighetssverige berättar Anders Düring vad han ser som sina främsta uppgifter på nya jobbet – och hur han ser på den allt hetare finansieringsfrågan.


Serneke: ”Jag är inte orolig”

Bostäder | PLAY Serneke Groups vd om den skakiga bostadsmarknaden, Karlatornet och medias påverkan på marknaden.


”Finns ett gäng osäkerhetsfaktorer”

Karriär Sernekes nye CFO Anders Düring om det nya jobbet, vad han kan bidra med – och att byta bransch.


Serneke förstärker koncernledningen

Bolag Serneke Group förstärker koncernledningen med Robin Gerum som ansvarig för affärsutveckling och med Jonas Fjellman som tar över posten som HR-chef.


Han blir ny CFO för Serneke Group

Karriär Serneke Group har utsett Anders Düring till ny CFO efter avgående Camilla Heyman. Han kommer att tillträda sin nya tjänst under hösten och kommer även att ingå i Sernekes koncernledning.


Serneke Groups CFO lämnar

Karriär Camilla Heyman har beslutat att lämna sin tjänst som CFO på Serneke Group. Hon ingår i koncernledningen i Serneke och kommer att ha kvar sina ansvarsområden som CFO tills hon lämnar sin post i september 2017.


Han föreslås som ny ordförande i Serneke Group

Bolag Valberedningen i Serneke Group har beslutat att vid föreslå årsstämman den 3 maj 2017 välja Kent Sander till ny styrelseledamot.