Image

Serneke förstärker med bolagsjurist

Karriär Carl Solberg anställs som bolagsjurist på Serneke Projektutveckling. Han kommer senast från en anställning på Setterwalls Advokatbyrå.
Publicerad den 22 Mars 2017
Carl Solberg. Bild: Serneke
Carl Solberg.

Hos Setterwalls arbetade Carl Solberg med att lämna råd inom projektutveckling och kommersiell fastighetsjuridik.

– Jag tycker att fastighetsutveckling är intressant för det skapar framtida hem och mötesplatser för människor. Fastighetsjuridiken är spännande och utmanande, säger Carl Solberg, och fortsätter:

– Jag har ju stött på Sernekes projekt i olika sammanhang och jag tycker att det är ett intressant bolag som präglas av nytänkande. Det är ju ett relativt ungt bolag och här får jag chans att få vara med på resan mot företagets framtida mål att bli en ledande aktör i entreprenad- och projektutvecklingsbranschen.

Carl Solberg började på Serneke Projektutveckling den 20 mars.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY