Image

Gotska bygger Lidköpings nya handelsplats

Bygg Gotska Fastighets AB har påbörjat byggnationen av Lidköpings nya handelsplats. Flera hyresgäster är redan klara.
Publicerad den 29 April 2011

Några av hyresgästerna som skall öppna butiker i den 11 000 kvadratmeter stora handelsplatsen kommer att bli Coop, Clas Ohlson, Rusta och ett apotek. Förhandlingar pågår med ytterligare hyresgäster som beräknas bli klara inom kort.

- Det är en fantastisk hyresgästsammansättning som vi kommer att kunna erbjuda på Änghagen vilket är ett bevis på att vår bedömning med att den nya handeln framöver kommer att ske vid Änghagen var korrekt ? ett område som sedan tidigare har starka handelsaktörer. Den nya handelsplatsen kommer att stå klar under 2012 och kunderna kommer att få uppleva en grön handelsplats med välrenommerade hyresgäster men också andra intressanta detaljer som vi tror att kunder såväl som hyresgäster kommer att uppskatta, säger Gotskas vd Anders Dahlström.

Handelsplatsen byggs enligt EU:s Green Building-program.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige