Image
Götenehus vd Andreas Gustafsson.
Götenehus vd Andreas Gustafsson. Bild: Götenehus

Götenehus avnoteras – kallar till extra bolagsstämma

Bolag Styrelsen för Götenehus har beslutat att ansöka om avnotering av Götenehus B-aktier från Nasdaq First North Growth Market. Sista dag för handel i Götenehus B-aktier kommer att meddelas efter att Götenehus erhållit bekräftelse om detta från Nasdaq.
Publicerad den 22 December 2023

Efter utgången av den initiala acceptfristen den 15 december 2023 i det offentliga uppköpserbjudandet från EHF AB, avseende Götenehus Group AB, offentliggjorde EHF den 19 december att EHF kontrollerar mer än 90 procent av aktierna och rösterna i Götenehus och avser att påkalla tvångsinlösen avseende resterande aktier i Götenehus.

Styrelsen för Götenehus har, på begäran av EHF, beslutat att ansöka om avnotering av Götenehus B-aktier från Nasdaq First North Growth Market. Sista dag för handel i Götenehus B-aktier vid Nasdaq First North Growth Market kommer att meddelas efter att Götenehus erhållit bekräftelse om detta från Nasdaq.

På begäran av EHF kommer styrelsen för Götenehus vidare att utfärda kallelse till extra bolagsstämma att hållas den 15 januari 2024, för val av ny styrelse. Kallelse kommer att offentliggöras separat.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny vd på Juni i maj

Bolag Juni Strategi, som grundades 2015 med fokus på utredningsuppdrag inom bostadsförsörjning, fastigheter, makroekonomi och den kommersiella marknaden, rekryterar nu Mikael Berg som ny vd. Mikael Berg har bland annat arbetat som fastighetsutvecklingschef på Ikano Bostad. Fastighetssverige har pratat med den nye vd:n.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige