Image

Göteborgs Lokallots växer

Karriär Göteborgs Lokallots anställer Agneta Clark, som ska ansvara för uthyrning av mindre lokaler i centrala Göteborg.
Publicerad den 11 Mars 2015
Agneta Clark. Bild: Göteborgs Lokallots
Agneta Clark.

Agneta Clark hade under många år chefspositioner inom Reguskoncernen. Bland annat var hon med och byggde upp verksamheten i Europa på 90-talet, och senare var hon ansvarig för Sverige och Norden.

Hon har också varit egenföretagare och drev mellan 2006 och 2014 homestylingföretaget Fina rum.

- Vi är väldigt glada över den här rekryteringen. Agneta har värdefull erfarenhet från både ett stort multinationellt företag och från egenföretagande. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans, kommenterar Göteborgs Lokallots vd Sven Fraenkel.

- Bakgrunden till att vi nyanställer är att det finns ett stort intresse för mindre lokaler i centrala Göteborg. Vi ser en marknad här som vi nu kan prioritera mer än tidigare. Vi ska vara marknadsledande inom alla segment när det gäller uthyrning av kommersiella lokaler i Göteborg, och den här rekryteringen är ett sätt att säkerställa det.

Göteborgs Lokallots medverkade under 2014 till uthyrningar omfattande 49 000 kvadratmeter, varav nästan 20 000 kvadratmeter var kontor.

- Också 2015 har börjat bra. Vi har redan hyrt ut 15 000 kvadratmeter, säger Sven Fraenkel.

K2 Search bistod Göteborgs Lokallots i rekryteringsprocessen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige