Image
Marie Willstrand lämnar CBRE för Genetor Coworking.
Marie Willstrand lämnar CBRE för Genetor Coworking. Bild: Genetor Coworking

Genetor Coworking värvar från CBRE

Karriär Genetor Coworking har anställt Marie Willstrand som säljare och affärsutvecklare. Hon kommer närmst från CBRE där hon arbetat som kommersiell uthyrare.
Publicerad den 4 Februari 2021

Genetor Coworking finns idag på Sundstorget i centrala Helsingborg och öppnar snart upp portarna för två nya etableringar, Helsingborg C och Malmö C. Genetor är ett toppmodernt kontorshotell med service i världsklass.
– Genetor har en profil och vision som jag tycker är superspännande och jag ser fram emot att kunna bidra till tillväxtresan, säger Marie Willstrand.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Återvändandet till kontoren efter pandemin: "Sverige sticker ut"

Ekonomi/Finansiering Fastighetsrådgivaren Carousel presenterade nyligen sin marknadsrapport för tredje kvartalet. I rapporten analyserar man bland annat den svenska och nordiska marknaden för kontor och kommersiella fastigheter. Fastighetssverige har intervjuat bolagets partner och grundare, Ma Te, och bett honom ge sin syn på framtidsutsikterna för vår fastighetsmarknad och om det makroekonomiska läget i Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige