Image

GE hyr ut i Danderyd

Uthyrning GE Capital Real Estate har hyrt ut cirka 1 150 kvadratmeter i Danderyd till Hultafors Group AB.
Publicerad den 20 Februari 2013
Annons
Image
Johan Tengelin. Bild: GE Capital Real Estate
Johan Tengelin.

Hultafors flyttar in i fastigheten Bergudden 8 på Karlsrovägen i kontorsområdet Danderyd Kontor nära Mörby Centrum i Danderyd norr om Stockholm.

Hultafors Group har tecknat ett sjuårigt avtal och flyttar in i sina nya lokaler under det andra kvartalet i år.

Hultafors Group är ett internationellt företag som omfattar tre varumärken med produkter för hantverkare: Snickers Workwear (arbetskläder), Wibe Ladders (stegar och ställningar) och Hultafors (handverktyg). Företaget förlägger sin verksamhet inom Snickers Workwear till fastigheten i Danderyd.

- Uthyrningen till Hultafors är en i raden av ett flertal uthyrningar i Bergudden 8 den senaste tiden. Sedan början av 2012 har totalt åtta hyresavtal med en total yta om cirka 5 000 kvadratmeter tecknats med bland andra Sats, Duroc, HPI, BRM och Monocon, samt nu senast Hultafors. Fastigheten har fått ett nytt värme- och kylsystem som är anpassat efter dagens energimedvetenhet, vilket gör lokalerna mer attraktiva för hyresgäster, och vi ser fram emot att hyra ut fler lokaler framöver, säger Johan Tengelin, vd för GE Capital Real Estate i Norden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Saxborn: "Castellums aktieägare sitter i en guldsits"

Bolag Castellum redovisade en oväntat stark nettouthyrning under avslutningen av 2020 och vd:n Henrik Saxborn tycker det vittnar om en stor motståndskraft på den nordiska kontorsmarknaden. För Fastighetssverige berättar han mer om bolagets starka bokslut, hur han ser på konkurrensen kring Entra och varför Castellums aktieägare är i ett guldläge oavsett om Entra-affären slutförs eller inte.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY