Image

GE hyr ut 1 600 kvadratmeter till Sats

Uthyrning GE Capital Real Estate har hyrt ut cirka 1 600 kvadratmeter i fastigheten Bergudden 8 i Danderyd till träningskedjan Sats.
Publicerad den 3 Maj 2012
Johan Wästlund. Bild: GE Capital Real Estate. Bild: GE Capital Real Estate
Johan Wästlund. Bild: GE Capital Real Estate.

Fastigheten Bergudden 8 ingår i Danderyd Kontor, ett kontorsområde nära Mörby Centrum i Danderyd norr om Stockholm. Sats har tecknat ett tioårigt avtal och flyttar in i sina nya lokaler i mitten av augusti 2012.

- Vi har sökt efter en lämplig lokal i det här området i flera år, och nu har vi äntligen hittat rätt. Lokalen är perfekt för att utveckla träningsutbudet i Danderyd, säger Christian Mannerstråle, nordic development manager i Sats.

Lokalerna som Sats ska hyra kommer att anpassas för deras verksamhet. GE Capital Real Estate ska också bygga en ny entré till Sats samt modernisera den befintliga entrén. Fastigheten kommer också att kompletteras med en restaurang med hälsoprofil.

- Vi är mycket glada över att snart kunna hälsa Sats välkomna som hyresgäster hos oss. Att Sats etablerar sig inom Danderyd Kontor innebär ett lyft för alla hyresgäster och boende i området, säger Johan Wästlund, vd för GE Capital Real Estate i Norden.

Fastigheten Bergudden 8 har en total uthyrningsbar yta på cirka 19 500 kvadratmeter. Danderyd Kontor är samlingsnamnet på GE Capital Real Estates fastighetsbestånd i Danderyd. Beståndet har en total uthyrningsbar yta om cirka 100 000 kvadratmeter och förutom Bergudden 8 ingår även fastigheterna Svärdet 7, Trekanten 5 och Muttern 3.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige