Image

Gate 46 får etableringsuppdrag för Starbucks

Bolag Gate 46 har fått det exklusiva uppdraget att etablera Starbucks i Sverige och att bistå med strategisk rådgivning. Primärt kommer fokus att ligga på strategiska cityetableringar i Stockholm och därefter ser man på en vidare expansion i övriga landet.
Publicerad den 6 December 2013

- Vi är mycket glada över att påbörja vårt samarbete med Starbucks. Det är ett fantastiskt bra varumärke som är stilbildande och är kraftigt efterfrågat i Sverige. Vi utvärderar redan ett flertal intressanta etableringsmöjligheter i Stockholm city och vi kommer att fortsätta att etablera Starbucks på högfrekventerade gatulägen i staden den närmaste tiden. Tillsammans med Starbucks kommer vi att arbeta långsiktigt med den fortsatta expansionen i Sverige, säger Mats Toso, projektledare på Gate 46.

Sedan 1971 arbetar Starbucks Coffee Company med att etiskt köpa in och rosta arabica- kaffebönor av högsta kvalitet. Idag är man världens största inköpare av fairtradecertifierat kaffe och med över 19 000 försäljningsställen i 60 länder, är bolaget världens ledande kafferosteri och återförsäljare av specialkaffe.

- Gate 46 är ett ungt, innovativt och framgångsrikt företag vilket passar Starbucks profil helt och hållet. Vi är mycket glada över att kunna knyta dem till vårt team., säger Johan Rosenblom på Starbucks.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige