Image
Instrumentfabriken på Ranhammarsvägen 20 i Bromma.
Instrumentfabriken på Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Bild: Svenska Hus

Gasellföretag expanderar hos Svenska Hus i Bromma

Uthyrning It-bolaget Norteam, som i år utsågs till Gasellföretag för andra året i rad, utökar kontorsytan hos Svenska Hus i Bromma. Sedan Norteam flyttade in i fastigheten Instrumentfabriken 2018 har kontorsytan vuxit flertal gånger och med senaste expansionen uppgår ytan till cirka 786 kvadratmeter. Svenska Hus genomför byggprojektet under hösten och Norteams utökade lokaler kommer vara färdigställda och redo att tillträdas efter årsskiftet.
Publicerad den 6 Juli 2023

Svenska Hus har ägt och utvecklat fastigheten Instrumentfabriken på Ranhammarsvägen 20 Bromma sedan 2008.
– Just nu är vi trångbodda men med den här expansionen av kontoret kan vi stanna kvar i den kreativa miljö som våra lokaler erbjuder. För att attrahera och behålla rätt talanger inom vår bransch är ett väl fungerande kontor för oss väldigt viktigt och vi är nöjda med att förnya hyresavtalet med Svenska Hus, säger Norteams vd Martin Norström.
– Vi är väldigt glada över att Norteam väljer att fortsätta sin expansion hos oss. Vi är också stolta över att vi kan erbjuda den typ av lokaler som ett snabbväxande IT-bolag behöver. Vårt mål är att kunna erbjuda långsiktiga lösningar för våra hyresgäster. Därför är det extra glädjande med ett fortsatt fötroende och ett gott samarbete som gjort att Norteam valt att förlänga sitt avtal med oss, säger Anna Lorentz, regionchef i Stockholm på Svenska Hus

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastator-toppen om krisbolagets utsatta läge

Bolag Med ett Fastator som redovisar minskat substansvärde, minskande omsättning och en ökande rörelseförlust har styrelseledamoten och tillförordnade vd:n Björn Rosengren inga svårigheter att hålla sig för skratt. Fastighetssverige fångade upp honom för att få hans syn på bolagets framtid.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige