Image
Robin Hertéus går tillbaka till CBRE.
Robin Hertéus går tillbaka till CBRE.

Går tillbaka till CBRE från JLL

Karriär Robin Hertéus går från JLL till värderingsteamet på CBRE.
Publicerad den 17 Juni 2021

Tidigare i år meddelade CBRE bolaget att man rekryterat två personer till värderingsteamet, Cissi Chong och Seif Saleh. Nu rekryterar CBRE ytterligare en expert till teamet. Det är Robin Hertéus. Han har arbetat i fastighetsbranschen i sju år, framförallt som fastighetsvärderare. Han kommer närmast från JLL och dessförinnan arbetade han på CBRE.

Daniel Holmkvist som leder CBREs team på affärsområdet värdering:
– Vi fortsätter arbeta strategiskt för att stärka vår position som marknadsledaren inom fastighetsvärdering. Med rekryteringen av Robin får vi ytterligare kraft att växa och säkerställa våra planer och ambitioner. Vi hade ett mycket stort antal kompententa kandidater till tjänsten. Jag och teamet är så glada och stolta över att kunna hälsa just Robin varmt välkommen till CBRE. Det är ju extra glädjande och en fjäder i hatten att Robin är en hemvändare. Nu fortsätter vi vår tillväxtresa och ser redan behov av att rekrytera fler för att möta kundernas efterfrågan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige