Image

Galären tecknar tioårigt hotellkontrakt

Uthyrning Galären har tecknat ett tioårigt avtal med den nya tagaren av Hotellet på Hermelinsgatan i Luleå. De nya ägarna är Ove Strand och Odsuren Sangibat Strand, som via sitt gemensamma bolag kommer att tillträda hotellet under augusti i år. Planerad nyöppning av hotellet beräknas till oktober.
Publicerad den 6 Augusti 2014

Hotellet som består av 24 rum och en frukostmatsal kommer nu att få en uppfräschning. Hotellrummens badrum skall renoveras upp och hela hotellet ska få nya ytskikt. Förutom den nya interiören, kommer även fastighetens exteriör att få ett nytt uttryck med nya fönster, ändringar i fasaden och en ny entré.

– Det känns jättekul med en ny tagare av hotellrörelsen. Behovet av service ökar ständigt i centrum, och hotellrum är ett mycket bra exempel på detta. Nu ser vi fram emot att kunna erbjuda ännu ett nytt, fräscht hotell i vårt bestånd, säger Gunnar Tåhlin, vd på Galären.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige