Image
Christian Sjösten.
Christian Sjösten. Bild: Forsen

Forsen etablerar sig i Luleå

Bolag I mars etablerar sig Forsen i Luleå. Christian Sjösten börjar då som projektledare.
Publicerad den 21 December 2021

– Det känns bra att starta upp ett välmående företag på ny plats. Och det är rätt i tiden med tanke på utvecklingen här, säger Christian Sjösten.

Christian Sjösten bor sedan åtta år i Luleå och har bland annat haft eget byggbolag under flera år, jobbat som platschef och nu senast som arbetschef på Peab, där han hade huvudansvar för Luleå, Boden, Piteå och Älvsbyn.

– Jag är oerhört glad över att vi genom Christian kan etablera oss i regionen. Christian har jobbat med hotell, bostad, industri och vård och omsorg. Bland annat Björknäsgården i Boden, som flera känner till och Scandic i Luleå. Han är verkligen ett välkommet tillskott till Forsen, säger Robert Ohlsson, affärsenhetschef Norr.

Christian Sjösten, som kommer från entreprenadledet, valde Forsen för han lockas av att jobba på beställarsidan åt Forsens kunder, och på ett företag med en stark kultur.

– Forsen har rätt värderingar och är ett fräscht och modernt företag. Mycket är på plats och jag tilltalas av att det är ett lite mindre företag, men ändå stort. Jag ser fram emot att få så proffsiga kollegor, säger Christian Sjösten, som kommer att börja på Forsen under månadsskiftet februari/mars.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige