Image
Pandox har utsett Erik Möller till Senior Vice President Property Management Nordics och får därmed övergripande ansvar för Fastighetsförvaltning i Norden.
Pandox har utsett Erik Möller till Senior Vice President Property Management Nordics och får därmed övergripande ansvar för Fastighetsförvaltning i Norden. Bild: Pandox

Förändring i Pandox koncernledning

Karriär Erik Möller har utsetts till Senior Vice President Property Management Nordics och får därmed övergripande ansvar för Fastighetsförvaltning i Norden. Han efterträder Erik Hvesser som har beslutat sig för att lämna företaget.
Publicerad den 16 December 2021

– Jag är väldigt glad över att välkomna Erik Möller som affärsområdeschef för Fastighetsförvaltning i Norden och som medlem i koncernledningen. Erik känner Pandox väl efter två år på bolaget och han har djup kunskap om hotellmarknadens värdekedja. Han har därutöver en stark kommersiell kompetens och goda ledaregenskaper. Erik kommer att ha en viktig roll i Pandox framtida värdeskapande, säger Liia Nõu, vd på Pandox.

Ledningsförändringen sker per 15 december 2021. Erik Hvesser kvarstår i bolaget under en överlämningsfas.
– Erik Hvesser har under de 15 år han arbetat på Pandox drivit många värdeskapande hotellprojekt och bidragit till att utveckla Pandox position i Norden. Jag vill uttrycka ett hjärtligt tack till Erik för hans många insatser för Pandox, samtidigt som jag önskar honom all lycka till i sitt kommande karriärsteg, säger Liia Nõu.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Exklusivt med globala investeraren: Här kommer de satsa krutet framöver

Bolag Fastighetssverige har fått en exklusiv intervju med två företrädare för Nuveen Real Estate, en av världens största fastighetsförvaltare och investerare. Den europeiska fastighetschefen Randy Giraldo berättar om investerarens strategi på marknaden och det stora fokuset det kommande decenniet, medan den nordiska transaktionschefen Oscar Maltesen kommenterar synen på svenska fastigheter, de mest intressanta segmenten och prisjusteringen de väntar på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige