Image

Folksam Fastigheter rekryterar Anna Törnkvist

Bolag Folksam Fastigheter färdigställer sin nya organisation genom att rekrytera Anna Törnkvist som Senior Business Controller.
Publicerad den 26 Februari 2016
Anna Törnkvist. Bild: Folksam Fastigheter
Anna Törnkvist.

Rekryteringen är ett led i Folksam Fastigheters pågående satsning med att öka sitt fokus på värdeskapande och storleken på fastighetsbeståndet.

– Nu är vi fulltaliga och redo att växla upp tempot för att öka storleken på fastighetsbeståndet och därigenom vår ekonomiska styrka. Med Anna får vi in en medarbetare med lång erfarenhet av fastighets-, bestånds- och värderingsanalys, vilket gör henne till en nyckelspelare i vår tillgångsförvaltning, säger Lars Johnsson, fastighetsdirektör på Folksam.

Anna Törnkvist kommer närmast från Brostaden där hon främst arbetat med ekonomi och analys.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige