Image

Fojab förstärker på bostadssidan

Bygg/Arkitektur Fojab arkitekter i Stockholm har rekryterat Susanna Bremberg som arkitekt med särskilt ansvar för bostadsprojekt.
Publicerad den 7 November 2014
Susanna Bremberg. Bild: Fojab
Susanna Bremberg.

Susanna Bremberg, som närmast kommer från Arkitema, har också erfarenhet från kontor som Henning Larsen, Tham Videgård och AIX.

Fojab arkitekters etablering i Stockholm har ett år på nacken och kontoret växer stadigt. Lokalerna i den gamla cykelfabriken på St. Eriksgatan sjuder av aktivitet.

- Vi har sökt ett tag efter en förstärkning på bostadssidan. Med Susanna Bremberg får vi in en kompetent och erfaren kraft som delar vårt fokus på hög arkitektonisk kvalitet, säger Robert Lavelid, kontorschef på Fojab Stockholm.

Susanna Bremberg tillträder sin tjänst efter årsskiftet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige