Image

Fiskers tillbaka i vd-stolen på Scandic

Karriär Styrelsen för Scandic Hotels – som ägs av EQT och Accent – har utsett Frank Fiskers till koncernchef på Scandic Hotels. En roll han också hade under perioden 2007-2010. Tidigare koncernchef Anders Ehrling lämnar idag sitt uppdrag på Scandic och blir ny koncernchef på Braathens Aviation.
Publicerad den 16 Oktober 2013
Frank Fiskers. Bild: Scandic
Frank Fiskers. Anders Ehrling. Bild: Scandic
Anders Ehrling.

Scandic Hotels, Nordens största hotellkedja, har under senare år gjort stora investeringar i utveckling och uppgradering av den befintliga hotellportföljen samt i nyetablering av nya moderna hotell. Frank Fiskers främsta uppgift som ny koncernchef blir att ytterligare stärka Scandics marknadsposition och säkra den ekonomiska nyttan av de stora satsningarna.

- Scandic är ett innovativt bolag med stor potential. Förändringen av koncernchef hoppas jag ska leda till att vi når våra satta mål. Anders Ehrling har genomfört ett stort arbete som nu Frank Fiskers ska driva vidare, säger Scandics styrelseordförande, Vagn Sörensen.

Frank Fiskers har de senaste åren varit koncernchef på KF och har gedigen erfarenhet från både den nordiska och internationella hotellbranschen.

- Det är självklart fantastiskt roligt att vara tillbaka på Scandic som är ett spännande och starkt företag. De senaste åren har det skett flera positiva förändringar och jag ser fram emot att fortsätta och accelerera den resa som är påbörjad, säger Frank Fiskers.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige