Image

Feststämning i Femman

Uthyrning I april öppnar Party Land sin första butik i centrala Göteborg. Butiken, om cirka 150 kvadratmeter, kommer att öppna på Femmans nedre plan.
Publicerad den 6 Mars 2018
Annons
Image
Femmanhuset Bild: Hufvudstaden
Femmanhuset

Party Land, som startade i USA, är världens största internationella butikskedja för festtillbehör med ett sortiment som riktar sig lika mycket till barn som till vuxna.

– Det har saknats en riktigt bra festbutik i Göteborg city och det känns väldigt positivt att vi har fått ett så bra läge i och med vår etablering i Femman, säger Patrick Bruna, franchisechef för Party Land Sweden.

– Med sitt centrala läge och breda varumärkesutbud bygger Femman en lustfylld shoppingdestination, där Party Lands butik med färgsprakande produkter och mycket inspiration för alla åldrar passar perfekt, säger Cathrine Söderström, chef affärsutveckling butik Göteborg på Hufvudstaden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska SBS växa i Norge: "Jätteintressant marknad"

Bolag Studentbostäder i Norden fortsätter sin expansionsresa och sätter ner knappnålen i ett nytt land på etableringskartan. Vd:n Rebecka Eidenert berättar för Fastighetssverige om premiärköpet i Norge, hur man ser på marknaden och om tillväxtplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY