Image

Fasticon växer och öppnar i Uppsala

Bolag Fasticon har öppnat ett kontor i Uppsala.
Publicerad den 15 April 2014
Jonas Gustavsson. Bild: Fasticon Kompetens
Jonas Gustavsson.

- Det nya Uppsala växer och det byggs oerhört mycket, vi känner av ett stort tryck på våra tjänster. Efterfrågan på våra kompetenstjänster rekrytering och interimlösningar har ökat kraftigt. Vi känner även av en ökad efterfrågan inom våra övriga affärsområden Affärsstöd, Förvaltningsstöd och Upphandlingsstöd, säger Jonas Gustavsson, vd för Fasticon Kompetens.

Fasticons Uppsalakontor finns i Uppsala Industrihus moderna kontorskoncept Plan 4 på Seminariegatan 29 A.

- Kontoret går helt i linje med vårt koncept för aktivitetsstyrt och flexibelt arbetssätt.

- Att vi öppnar i Uppsala är ett led i vår pågående expansion. Den lokala förankringen är viktig och nu kommer vi verkligen att sitta nära våra kunder. Vår ambition är att alla projekt och uppdrag från och med nu kommer att genomföras på plats i Uppsala, säger Jonas Gustavsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige