Image

Fasticon ingår stort ramavtal för upphandlingskonsulter

Bolag Sju kommuner och sex kommunala bolag i Uppsala län och Gävleborgs län har genomfört en gemensam upphandling, gällande upphandlingstjänster. Fasticon har här ingått ramavtal inom flera olika områden.
Publicerad den 12 December 2013
Katariina Virkkunen. Bild: Fasticon
Katariina Virkkunen.

Fasticon AB har nu ingått ramavtal inom följande områden:

• Fastighetsrelaterade tjänster.
• Byggentreprenader.
• Mark- och anläggningsentreprenader.
• Lokalvård.
• Utbildningar inom LOU.
• Övriga tjänster/konsulttjänster.

Inom de fyra förstnämnda områdena är Fasticon ett av två bolag som har vunnit ramavtal. Inom de två sistnämnda områdena är Fasticon ett av fyra bolag.

- Det här är ett stort avtal som kan innebära mycket positivt både för oss och för de upphandlande myndigheterna. Det är nu viktigt att informationen om att det nya avtalet når ut hela vägen inom organisationerna så att alla vet vilka det är de ska vända sig till framöver, säger Katariina Virkkunen, upphandlingschef i region Öst på Fasticon AB.

- Vi är mycket glada över att ha fått det här stora förtroendet av de inblandade parterna. Vi hoppas mycket på detta och räknar med att avtalen ska sysselsätta ett antal personer framöver, säger Leif Stenman, upphandlingschef på Fasticon AB.

Följande kommuner och verksamheter omfattas av ramavtalen:
• Enköpings kommun, Heby kommun, Håbo kommun, Knivsta kommun, Sandvikens kommun, Tierps kommun, Uppsala kommun.
• Enköpings Hyresbostäder AB, Räddnings-tjänsten Enköping - Håbo, Uppsalahem AB, Uppsala Kommuns Fastighets AB, Uppsala Vatten, Uppsala Kommuns Skolfastigheter AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige