Image

Fasticon växer i väst

Karriär Fasticon förstärker sitt konsultteam med två personer i region Väst.
Publicerad den 15 September 2015

Kjell Hjalmarsson, 58, är seniorkonsult och kommer i huvudsak att arbeta inom affärsstöd med organisations- och verksamhetsutveckling.

Han är civilekonom och ingenjör med lång erfarenhet av verksamhetsstyrning i ledande befattningar och projektuppdrag inom såväl kommuner och landsting som processindustri.

Magnus Stålhammar, 42, tillträder som konsult den 12 oktober och kommer i huvudsak att arbeta med förvaltnings- och upphandlingsstöd.

Han är utbildad fastighetsförvaltare med vidareutbildning inom bl a byggprocessen – entreprenad juridik med lång erfarenhet inom fastighetsförvaltning som förvaltare och ansvar för långsiktigt inre och yttre underhåll, miljöutredningar, inventering och tillgänglighet av offentliga lokaler.

- Förstärkningarna innebär att vi ytterligare befäster vår ledande position. Vi kan ytterligare kvalitetssäkra och vidareutveckla vårt heltäckande tjänsteutbud inom Fasticon, säger Tom Hansson, regionchef på Fasticon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige