Image

Fasticon växer i väst

Karriär Fasticon förstärker sitt konsultteam med två personer i region Väst.
Publicerad den 15 September 2015

Kjell Hjalmarsson, 58, är seniorkonsult och kommer i huvudsak att arbeta inom affärsstöd med organisations- och verksamhetsutveckling.

Han är civilekonom och ingenjör med lång erfarenhet av verksamhetsstyrning i ledande befattningar och projektuppdrag inom såväl kommuner och landsting som processindustri.

Magnus Stålhammar, 42, tillträder som konsult den 12 oktober och kommer i huvudsak att arbeta med förvaltnings- och upphandlingsstöd.

Han är utbildad fastighetsförvaltare med vidareutbildning inom bl a byggprocessen – entreprenad juridik med lång erfarenhet inom fastighetsförvaltning som förvaltare och ansvar för långsiktigt inre och yttre underhåll, miljöutredningar, inventering och tillgänglighet av offentliga lokaler.

- Förstärkningarna innebär att vi ytterligare befäster vår ledande position. Vi kan ytterligare kvalitetssäkra och vidareutveckla vårt heltäckande tjänsteutbud inom Fasticon, säger Tom Hansson, regionchef på Fasticon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige