Image

Ny tf regionchef för Fasticon Väst

Bolag Ulf Neuhaus blir den 1 augusti tillförordnad regionchef för Fasticon Väst, då Tom Hansson övergår till en ny roll som Senior Advisor.
Publicerad den 17 Juni 2016

Ulf Neuhaus är i dag seniorkonsult på Fasticon region Syd med ansvar för kontoret i Växjö, en roll han även fortsättningsvis kommer att inneha.

- Jag ser fram emot det här mycket spännande uppdraget. Med denna lösning skapar vi förutsättningar för att ytterligare förstärka samarbetet mellan regionerna för ett effektivare resursutnyttjande. Det blir en intressant utmaning att driva och vidareutveckla Fasticons engagemang i region Väst samtidigt som jag arbetar vidare med mina uppdrag i region Syd, säger Ulf Neuhaus.

Tom Hansson kommer att övergå till en roll som Senior Advisor. Han kommer fortsättningsvis på konsultbasis att vara engagerad i marknadsföringen av Fasticons tjänster och i genomförandet av kunduppdrag i regionen.

- När jag sålde konsultföretaget Tom Hansson AB till Fasticon var vi överens om att jag skulle vara kvar som regionchef i minst tre år. Den tiden har nu passerat och jag har då valt att lämna min anställning och regionchefskapet hos Fasticon för att i en friare roll fortsätta att bidra till Fasticons utveckling. Det har varit intressant och givande att under dessa 3 år som regionchef och representant i företagets ledningsgrupp fått medverka till Fasticons utveckling. Jag ser nu fram emot att ta tag i nya utmaningar, och jag önskar Ulf Neuhaus lycka till i hans roll som tf regionchef.

- Vi tackar Tom för hans värdefulla bidrag i vår verksamhet och ser fram emot fortsatt samarbete med honom i hans nya roll, säger Lennart Andersson, ordförande i Fasticon.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige