Image

Fasticon förstärker i väst

Bolag Fasticon Väst har knutit till sig Anders Arnell som seniorkonsult med inriktning främst mot affärsstöd. Han utgår från Fasticons kontor i Uddevalla.
Publicerad den 7 Januari 2016
Anders Arnell blir ny seniorkonsult på Fasticons kontor i Uddevalla. Bild: Fasticon
Anders Arnell blir ny seniorkonsult på Fasticons kontor i Uddevalla.

- Vi är mycket glada över att vi har kunnat knyta till oss Anders Arnell. Han har lång erfarenhet av arbete i ledande befattningar inom stora bolag, både inom bank och finans, fastigheter och infrastruktur. Han blir ett mycket bra komplement till vår organisation, säger Tom Hansson, chef för Fasticon i region Väst.

Anders Arnell, 65 år, har en lång meritlista. Han var i början av 1990-talet vice vd och marknadsdirektör på Retriva/Kungsleden. Som vd för Intra City (1994-2001) förvandlade han ett konkursbo till en ledande företagspark. Han var sedan med och byggde upp Vasakronans verksamhet i Kista (2001-2003) innan han blev vd för statliga Jernhusen (2003-2005).

Sedan dess har han varit seniorkonsult och management/verksamhetskonsult, och arbetat med allt från egna fastighetsutvecklingsprojekt till utvecklingen av nya Gällivare.

Hans kompetensområde omfattar bland annat ledarskap, ekonomi, fastighetsutveckling och processutveckling inom såväl offentligt som privat näringsliv.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige