Image
Cecilia Jonkvist.
Cecilia Jonkvist. Bild: Eurocommercial

Eurocommercial rekryterar från Ramböll

Karriär Cecilia Jonkvist har anställts som leasing manager och kommer att ansluta till Eurocommercial i mitten av mars.
Publicerad den 7 Mars 2019

Cecilia Jonkvist har lång erfarenhet av både kommersiella fastigheter och retail. Hon kommer senast från Rambölls svenska organisation där hon det senaste året har arbetat framgångsrikt med uthyrningen av Eurocommercials C4 på konsultbasis.

– Det är mycket glädjande att vi får möjligheten att förstärka vårt leasingteam med ytterligare en medarbetare med gedigen erfarenhet av utveckling och uthyrning av kommersiella handelsplatser, säger Alexander Appelsved, leasing director på Eurocommercial.

Antalet butiker i Eurocommercials svenska bestånd har ökat kraftigt på senare tid i och med öppningen av C4 i Kristianstad och öppningen av en första etapp av expansionen av Elins Esplanad i Skövde under hösten 2018 samt förvärvet av Valbo Köpcentrum i Gävle i januari 2018. I oktober 2017 öppnade Hallarna i Halmstad. Vidare har bolaget en pipeline med projekt de närmsta åren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige