Image
Estatement Group består av Andreas Nordberg, Jonas Gustavsson och Daniel Kronheffer (ej med på bild).
Estatement Group består av Andreas Nordberg, Jonas Gustavsson och Daniel Kronheffer (ej med på bild).

Estatement Group – nytänkande aktör i fastighetsbranschen

Bolag Estatement Group är en helt ny konsultaktör inom fastighetsbranschen. De tre branschmeriterade grundarna och delvis konkurrenterna Jonas Gustavsson, Daniel Kronheffer och Andreas Nordgren står tillsammans bakom en grundvision om att tänka nytt kring konsultverksamheten kopplat till branschen.
Publicerad den 6 Mars 2023

– Vi ville efter många år i branschen skapa något helt nytt och annorlunda – en rådgivningsaktör som tänker utanför ramarna, som erbjuder en ny typ av flexibilitet och som aktivt kombinerar olika kompetenser för att erbjuda bästa möjliga kundupplevelse, säger Jonas Gustavsson.

Bolaget kommer initialt att ha fem olika verksamhetsområden: Interim, Rekrytering, Rådgivning, HR-Stöd samt Event. Stommen och essensen i Estatements idé är att skapa ett levande community där senior fastighetskompetens hämtas från ett exklusivt nätverk av branscherfarna konsulter med egna företag. I nätverket kommer konsulterna att kunna bidra till innovation, utveckla varandra, agera tillsammans i olika konstellationer, och hjälpa kunder att hitta precis rätt lösning.

I exempelvis Estatements rekryteringsuppdrag kommer de seniora konsulterna att kunna vara med i rekryteringsprocessen. Tillsammans med rekryteraren skapas på så sätt ett mycket kvalificerat team som kan bedöma olika kandidaters förmågor och egenskaper – för bästa möjliga matchning för kund och kandidat.

Att tänka nytt menar grundarna behövs i fastighetsbranschen, inte minst nu när tiderna förändrats. Som exempel kan nämnas det digitaliseringsarbete som förenar lönsamhet med hållbarhet och kundnöjdhet – där finns fortfarande en hel del lågt hängande frukter att plocka för fastighetsbolagen och där har Estatement Group rådgivningskompetensen att accelerera detta.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige