Image
Pangea Property Partners rekryterar den erfarna transaktionskonsulten Martin Schollin.
Pangea Property Partners rekryterar den erfarna transaktionskonsulten Martin Schollin.

Erfaren transaktionskonsult till Pangea

Karriär Pangea Property Partners värvar en av branschens mest erfarna transaktionskonsulter: – Det ska bli spännande, säger Martin Schollin till Fastighetssverige.
Publicerad den 2 Oktober 2019

Martin Schollin har 25 års erfarenhet från transaktioner i fastighetsbranschen. 2008 var han med i gänget som lämnade Catella och startade Tenzing, bland annat tillsammans med Tom Lindahl.

Martin Schollin är utbildad civilingenjör från KTH, inledde sin karriär på Catella och var sedermera en av grundarna till Tenzing. Därefter arbetade han fyra år på JLL.

Grattis till den nya utmaningen!
- Tack! Det skall bli spännande. 25 år med transaktioner. Det är bara att fortsätta, affärer är kul, säger Martin Schollin Fastighetssverige.

- Att få arbeta med duktiga individer är fantastiskt utvecklande, Pangea står för mer än så, fortsätter han.

– Vi är glada att kunna stärka vårt team ytterligare med en så pass erfaren projektledare som Martin, säger Andreas Birgersson, Sverigeansvarig på Pangea.

Martin Schollin tillträder sin tjänst den 14 oktober.

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här kan 500 bostäder tillföras i ny plan

Bygg/Arkitektur Stockholms stad vill utveckla området kring trafikplats Nyboda i Söderort till en mer attraktiv och integrerad stadsmiljö. Planen som ska tas fram kan innebära att 500 nya bostäder och cirka 2 500 nya arbetsplatser tillförs i området.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY