Image
Emma Cyon.
Emma Cyon. Bild: RO Properties

Emma Cyon ansluter till RO Properties som projektchef

Bolag Emma Cyon blir ny projektchef på RO Properties. Hon har lång erfarenhet inom fastighetsutveckling samt produktion och ansluter till RO Properties från Klövern.
Publicerad den 17 September 2024

RO Properties skriver i ett pressmeddelande att hennes kompetens och erfarenhet förväntas vara en betydande tillgång för bolaget och kommer att stödja företagets mål att skapa högkvalitativa och hållbara bostadsprojekt.
– RO Properties befinner i en expansiv fas, och vi är mycket glada över att välkomna en så erfaren och skicklig projektchef som Emma till bolaget. Med sin professionalism, breda kompetens och förmåga att arbeta som en verklig lagspelare, är vi övertygade om att Emma kommer att bidra till att ytterligare accelerera bolagets genomförandekraft, säger Ulrika Bladh, Operativ chef för RO Properties.
– RO Properties har på kort tid etablerat sig som en framstående aktör i Storstockholm, med en imponerande och unik projektportfölj som speglar företagets innovativa vision. Jag ser fram emot att bidra till bolagets fortsatta tillväxt och utveckling, där vi tillsammans ska skapa hållbara, attraktiva och välgenomtänkta bostadsprojekt. Det känns oerhört spännande att bli en del av detta dynamiska och framåtblickande team, säger Emma Cyon.

Emma Cyon tillträder rollen som Projektchef på RO Properties under september 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi tror på en stark realhyresutveckling"

Bolag SBB:s dotterbolag Sveafastigheter är på väg mot börsen och blir därmed det största börsnoterade svenska bostadsbolaget. Sveafastigheters vd Erik Hävermark berättar för Fastighetssverige vad de vill uppnå genom noteringen, om börsklimatet och tajmingen för noteringen, tillväxtplanerna för bolaget och varför Sveafastigheter inte kommer att delas ut till aktieägarna i SBB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige