Image
Kronprinsen i Malmö.
Kronprinsen i Malmö. Bild: Heimstaden

Elon Ljud & Bild flyttar in på Kronprinsen

Uthyrning Heimstaden har tecknat avtal med Elon Ljud & Bild som ny hyresgäst i Kronprinsens stadsdelscentra i Malmö. Butikskedjan flyttar in 26/10, i anslutning till invigningen av stadsdelscentrats andra etapp.
Publicerad den 27 Juni 2023

Elon Ljud & Bild blir den första hemelektronikbutiken inne på Kronprinsen. Lokalen som butikskedjan flyttar in i är 99 kvadratmeter.
– Vår ambition med det nya Kronprinsen är att det ska bli västra Malmös självklara möteshubb och Elon Ljud & Bild, som är ett välkänt och uppskattat varumärke, tycker vi kompletterar stadsdelscentrat väl, säger Thomas Persson, Head of Commercial Letting på Heimstaden.
– Det är otroligt kul att kunna öppna en ny Elon-butik i ett så här fint läge. Det hjälper till och gör det lättillgängligt för kunderna att nå oss," säger Daniél Parera, butiksägare tillsammans med Oliver Pajakovski.

Daniél Parera och Oliver Pajakovski äger och driver sedan tidigare tre Elon Ljud & Bild-butiker i Malmöområdet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige