Image

Egain rekryterar HR-chef

Karriär Dagny Isberg blir Vice President, People and Culture med globalt ansvar för HR-funktionen på Egain Group.
Publicerad den 9 Augusti 2017
Dagny Isberg. Bild: Egain
Dagny Isberg.

Egain är en ledande leverantör av Internet of Things (IoT) och molnbaserade tjänster inom självoptimerad värmestyrning i flerbostadshus Bolaget beskriver Dagny Isbergs tjänst som en nyckelroll inom företagets globala expansion.

Dagny Isberg kommer att ansvara för det strategiska arbetet inom Human Resources med fokus på företagskultur, kompetensförsörjning och ledarskapsutveckling för att fortsatt stärka Egains attraktivitet som arbetsgivare och ledande teknologibolag.

Isberg har en stark affärsbakgrund och kommer till Egain från HR-företaget Wise Consulting där hon de senaste tre åren har hjälp ett stort antal företag att utforma, bygga upp och genomföra effektiva och framgångsrika HR-processer och strategiska förändringsinitiativ. Innan dess hade Isberg flera ledande HR-befattningar på företag som Stanley Black & Decker och Ashland Inc.

- Egain är ett värderingsdrivet företag och vår grund är våra medarbetare, säger Sven-Olof Husmark, vd på Egain.

- Jag är glad att få välkomna Dagny till ledningsgruppen och rollen som VP People and Culture. Hennes breda erfarenhet och ledarskap gör det möjligt för oss att ytterligare vårda och utveckla de talanger som vi redan har i organisationen och se till att vi kan lägga till och integrera nya talanger och processer för ytterligare tillväxt och framgång.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter miljardförvärvet – här vill Revelop växa med nya fonden

Bolag Revelop gör sina första förvärv med nya fonden Revelop VI. Efter miljardaffären berättar Revelops vd Thomas Sipos vad man letar efter för fastigheter, på vilka marknader man vill investera, det gynnsamma marknadsläget och om det internationella intresset för fonden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige