Image

Eckermann tillbaka på CBRE

Karriär CBRE har anställt Andreas Eckermann som director inom Valuation Advisory i Göteborg. Han har tidigare arbetat på CBRE och är nu tillbaka efter att även ha arbetat för Savills och Newsec.
Publicerad den 21 December 2015
Andreas Eckermann. Bild: CBRE
Andreas Eckermann.

Han är MRICS (Member of Royal Institution of Chartered Surveyors) och har tio års erfarenhet av värdering.

Lisa Waara Klinterhäll, chef för Valuation Advisory på CBRE Sweden, säger:

- CBRE har under det senaste året sett över möjligheterna att stärka och bredda värderingsavdelningen. Att vi nu har lyckats attrahera en erfaren värderare är oerhört glädjande. Andreas bakgrund, kunskap och arbetssätt är verkligen något som CBRE och våra kunder välkomnar. Vi har nu ett starkt värderingsteam på plats i Göteborg som har kapacitet och kompetens att genomföra större värderingsuppdrag.

CBRE:s svenska värderingsavdelning består härmed av elva personer. Åtta personer är av Samhällsbyggarna auktoriserade fastighetsvärderare och fem personer är MRICS (Member of Royal Institution of Chartered Surveyors).

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Caroline Temse utveckla Areim

Bolag Areim fortsätter utveckla bolaget och hämtar in Caroline Temse som ny Head of Financing. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med att ta steget till Areim och ägarsidan fullt ut samt om vilka nya perspektiv hon tar med sig till bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY