Image

CBRE får prestigeuppdrag på Stureplan

Uthyrning CBRE har av Afa Fastigheter fått uppdraget att hyra ut fastigheten Ladugårdsgrinden 18 på Sturegatan 1-7 i centrala Stockholm. Totalt handlar det om cirka 5 000 kvadratmeter kontorsyta.
Publicerad den 19 Februari 2016
Annons
Image

Telia lämnar fastigheten under sommaren och lokalerna kommer att vara tillgängliga från och med hösten 2016. Fastigheten erbjuder svårslaget skyltläge, möjlighet att skapa konferens- och receptionstjänster samt terrass med utsikt över Stockholms takåsar och Stureplan.

Nina de Besche, Head of Office Agency på CBRE i Sverige, säger:
– Vi är oerhört stolta över att få arbeta med detta prestigefulla uppdrag tillsammans med Afa. Fastigheten och lokalerna håller hög standard och effektiviteten är mycket god. Uthyrningsarbetet är i startgroparna och vi märker redan av ett högt tryck från marknaden.

Olle Berntson, fastighetschef hos Afa Fastigheter, tillägger:
– Vi tror att våra lokaler, i detta fantastiska läge, kan tilltala den målgrupp som söker något lite extra. Vidare har Afa Fastigheter en lång och god relation med CBRE och ser fram emot ett kommande samarbete i detta uppdrag för att attrahera väletablerade hyresgäster.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd:n med sektorns vassaste penna – här är det bästa vd-ordet i årsredovisningarna

Bolag Fyra fullmatade sidor med enkelt förklarad fakta om det egna bolaget, spot on-analyser av marknaden och personliga åsikter om diskriminering i styrelsesammansättningen – allt skrivet med väldigt genomtänkta och exakta formuleringar: Här är det briljanta vd-ordet som alla borde läsa. "Vad det gäller frågor om sexuell läggning med mera tillhör dessa, enligt min mening, privatlivet och som begreppet indikerar angår dessa frågor ingen, allra minst en bolagsstämma eller styrelsekolleger."

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY