Image

CBRE satsar i Malmö

Bolag Som ett led i CBRE:s fortsatta expansion rekryteras Eskil Lindnér som Senior Director inom Capital Markets. Han kommer att utgå från Malmö.
Publicerad den 12 Januari 2016

Eskil Lindnér kommer närmast från Kungsleden där han har arbetat i över 15 år som regionchef, divisionschef och senast fastighetschef. Han har över 30 års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och har innan Kungsleden arbetat på bland annat JM.

- Vi är oerhört glada och stolta över att Eskil valt att börja hos oss på CBRE. Detta är det perfekta startskottet för vår satsning att bygga verksamhet i Malmö. Eskil har en unik erfarenhet inom många av de verksamhetsområden vi bedriver. Det gör att vi snabbt kommer kunna erbjuda lokal expertis inom fastighetsrådgivning, säger Patrik Kallenvret, vd för CBRE i Sverige.

- Givetvis är vi mycket nöjda med att kunna tillföra Eskil till vår seniora ledning inom Capital Markets i Sverige. Det är få personer som har genomfört så många affärer som Eskil. Att dessutom vässa vårt utbud i södra Sverige känns givetvis bra, säger Daniel Andersson, Head of Capital Markets i Sverige.

Eskil Lindnér påbörjar sin anställning den 11 januari.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige