Image

DTZ anställer seniora konsulter

Karriär DTZ anställer tre seniora konsulter som tidigare arbetat med DTZ genom ett konsultavtal. De tre kommer från DTZ Näringsliv, varifrån Newsec nyligen rekryterade sex personer.
Publicerad den 9 Maj 2012

2009 breddades DTZ:s capital markets-verksamhet till att även omfatta förmedling av mindre fastigheter samt bostadsrättsombildningar.

Satsningen skedde genom ett licensavtal med DTZ Näringsliv, tidigare Bjurfors Näringsliv. Nu är licensperioden slut och tre av konsulterna går över till DTZ.

- Vi har utvecklat en bredd inom fastighetsförsäljningar som är unik. I och med att licensavtalet nu avslutats är vi nöjda med att kunna direktanställa de bästa mäklarna och genom detta förbättra och fortsätta utveckla verksamheten, säger Agneta Jacobsson, vd för DTZ i Sverige.

DTZ rekryterar de seniora konsulterna Sven-Olof Johansson, Fredrik Angelin och Daniel Björnfot och det finns även långtgående planer på fortsatt expansion.

- Under 2010 respektive 2011 har DTZ sålt ett 90-tal fastigheter per år. Genom att vi nu anställt större delen av den affärsgenererande personalen och blivit av med den administration som två olika bolag innebär, kan vi få väsentliga synergier och därmed erbjuda bättre service till våra kunder, säger Fredrik Lidjan, head of capital markets på DTZ Sweden AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige