Image

Diskuterar skarpa uppdrag på Mapic

Bolag Nystartade Hestia Retails vd Anna Zellman är på Mapic för att sälja in bolaget på marknaden och hitta nya uppdrag. Och det går bra, redan första dagen har hon diskuterat flera skarpa uppdrag.
Publicerad den 13 November 2013
Anna Zellman. Bild: Eddie Ekberg
Anna Zellman.

Hestia Retail drog igång för bara ett par veckor sedan och bolaget har fått en flygande start.

- Det är fantastiskt att se hur stort genomslag vi redan fått på marknaden, det är många som kommer fram och uttrycker hur kul de tycker det är att vi dragit i gång. Det är jättekul, jag får nästan nypa mig i armen, säger Anna Zellman på öppningsdagen av årets Mapic.

Närmast drev Anna Zellman ett eget bolag inom centrumledning samt affärs- och konceptutveckling och hon har även haft ledande befattningar inom Jones Lang Lasalle, Centrumkompaniet, Atrium Fastigheter och Åhléns. Hon startade också i våras bolaget Retailmentorerna tillsammans med Lars Backemar.

Det är fjärde gången hon är på Mapic men första som vd för ett förvaltningsbolag.

- Tidigare var jag på Mapic bland annat med uppdraget att hjälpa fastighetsägare att hitta nya hyresgäster. Men nu handlar det om att sälja in konceptet Hestia Retail och att skaffa nya förvaltningsuppdrag. Min målsättning är att ha med mig tre skarpa uppdrag med mig hem, och jag är optimistisk, jag har redan ett skarpt klart, säger Anna Zellman dock utan att närmare kunna gå in på uppdraget.

Hestia Retail har som uttalad målsättning att bli störst på förvaltning inom retail i Sverige inom tre till fem år.

I dag arbetar Hestia Retail med ekonomisk och teknisk förvaltning samt teknisk drift av 60-talet centrum- och handelsfastigheter med spridning över landet från Ystad till Haparanda. Bland kunderna finns fastighetsägare som Schroders, Cornerstone, och Stabbesteinen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige