Image

Diös utvecklar till ny hyresgäst i Umeå

Uthyrning Under senare delen av våren flyttar den digitala innovationsbyrån Realsprint in i nya lokaler på Döbelnsgatan i centrala Umeå.
Publicerad den 15 Mars 2018
Diös flyttar in på Döbelnsgatan i centrala Umeå. Bild: Diös
Diös flyttar in på Döbelnsgatan i centrala Umeå.

De nya lokalerna utvecklas just nu av Diös och ger möjlighet till utökning med fler personer och bättre tillgänglighet för kunder. Datum för inflyttning beräknas till den 15 maj.

– Vi ser mycket fram emot att få hälsa Realsprint välkommen till nya lokaler i mitten av maj. Att skapa möjligheter för våra hyresgäster att kunna växa och etablera sig i rätt lokaler är precis det vi menar med smart stadsutveckling i ett växande Umeå. Nu utvecklar vi Realsprints nya kontor till att bli en modern mötesplats med möjlighet till att bli fler medarbetare, säger Sara Bergh, uthyrare, Diös Umeå.

– De nya lokalerna kommer att passa oss perfekt. Vi är under en expansiv fas och det nya kontoret blir en attraktiv plats för våra kunder och medarbetare. Vi söker också för tillfället fler personer till teamet och hoppas kunna fylla de platserna snart, säger Niclas Åström, vd, Realsprint.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige