Image

Diös utvecklar till ny hyresgäst i Umeå

Uthyrning Under senare delen av våren flyttar den digitala innovationsbyrån Realsprint in i nya lokaler på Döbelnsgatan i centrala Umeå.
Publicerad den 15 Mars 2018
Annons
Image
Diös flyttar in på Döbelnsgatan i centrala Umeå. Bild: Diös
Diös flyttar in på Döbelnsgatan i centrala Umeå.

De nya lokalerna utvecklas just nu av Diös och ger möjlighet till utökning med fler personer och bättre tillgänglighet för kunder. Datum för inflyttning beräknas till den 15 maj.

– Vi ser mycket fram emot att få hälsa Realsprint välkommen till nya lokaler i mitten av maj. Att skapa möjligheter för våra hyresgäster att kunna växa och etablera sig i rätt lokaler är precis det vi menar med smart stadsutveckling i ett växande Umeå. Nu utvecklar vi Realsprints nya kontor till att bli en modern mötesplats med möjlighet till att bli fler medarbetare, säger Sara Bergh, uthyrare, Diös Umeå.

– De nya lokalerna kommer att passa oss perfekt. Vi är under en expansiv fas och det nya kontoret blir en attraktiv plats för våra kunder och medarbetare. Vi söker också för tillfället fler personer till teamet och hoppas kunna fylla de platserna snart, säger Niclas Åström, vd, Realsprint.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige