Image

Diös utvecklar för Momenta i Sundsvall

Uthyrning I över 20 år har Momenta försett barn med trafiksäkerhetsprodukter. Nu expanderar företaget och satsar på ett säljkontor i centrala Sundsvall i "Blå Huset" på Esplanaden 10. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu de nya lokalerna till att stå färdiga för inflytt i början av mars.
Publicerad den 1 Mars 2018
"Blå huset" i Sundsvall. Bild: Diös
"Blå huset" i Sundsvall.

I över 20 år har Momenta, tillsammans med företag och föreningar, försett barn med trafiksäkerhets-produkter. Förutom huvudkontoret i Bergeforsen satsar företaget nu på ett säljkontor i centrala Sundsvall.

– Det är fantastiskt att kunna bidra till Momentas expansion i centrala Sundsvall. Vi vill möjliggöra för företag att etablera sig i centrum, precis vad vi menar med stadsutveckling, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös Sundsvall.

– Vi expanderar och öppnar ett säljkontor där vi nyanställer mellan åtta till 16 säljare. Vi var noga med att den nya lokalen skulle stärka vårt varumärke och våra affärer. Det har Diös hjälpt oss med. Lokalen ligger centralt och de fina ytorna är anpassade för oss. Vi tror också att den kommer att hjälpa oss i det rekryteringsarbete som nu pågår. Moderna lokaler i centrum, säger Bengt Söderman, kontorsansvarig, Momenta Sundsvall.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige