Image

Diös utvecklar för Momenta i Sundsvall

Uthyrning I över 20 år har Momenta försett barn med trafiksäkerhetsprodukter. Nu expanderar företaget och satsar på ett säljkontor i centrala Sundsvall i "Blå Huset" på Esplanaden 10. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu de nya lokalerna till att stå färdiga för inflytt i början av mars.
Publicerad den 1 Mars 2018
Annons
Image
"Blå huset" i Sundsvall. Bild: Diös
"Blå huset" i Sundsvall.

I över 20 år har Momenta, tillsammans med företag och föreningar, försett barn med trafiksäkerhets-produkter. Förutom huvudkontoret i Bergeforsen satsar företaget nu på ett säljkontor i centrala Sundsvall.

– Det är fantastiskt att kunna bidra till Momentas expansion i centrala Sundsvall. Vi vill möjliggöra för företag att etablera sig i centrum, precis vad vi menar med stadsutveckling, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös Sundsvall.

– Vi expanderar och öppnar ett säljkontor där vi nyanställer mellan åtta till 16 säljare. Vi var noga med att den nya lokalen skulle stärka vårt varumärke och våra affärer. Det har Diös hjälpt oss med. Lokalen ligger centralt och de fina ytorna är anpassade för oss. Vi tror också att den kommer att hjälpa oss i det rekryteringsarbete som nu pågår. Moderna lokaler i centrum, säger Bengt Söderman, kontorsansvarig, Momenta Sundsvall.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige