Image
Statens servicecenter tar plats MVG-Gallerian i Umeå
Statens servicecenter tar plats MVG-Gallerian i Umeå Bild: Diös

Diös tecknar hyresavtal med Statens servicecenter i Umeå

Uthyrning Under våren 2023 tar Statens servicecenter plats i fastighetsägaren Diös lokaler i MVG Gallerian i centrala Umeå. Servicecentrets yta omfattar 726 kvadratmeter, och utvecklas till en modern arbets- och mötesplats för myndighetens medarbetare och besökare. Utvecklingen av lokalerna inleds omgående.
Publicerad den 12 September 2022

Servicecentret i Umeå erbjuder vägledning och service i tjänster från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Skatteverket och Pensionsmyndigheten. Flytten till MVG Gallerian föranleds av ett behov av större lokaler som möjliggör nya arbetssätt och inrymmer fler medarbetare och besökare.

– Läget i MVG Gallerian blir en strålande utgångspunkt för Statens Servicecenters verksamhet. Med svårslagen tillgänglighet och funktionella och verksamhetsanpassade lokaler är vi övertygade om att det här är en plats där de långsiktigt kommer kunna utvecklas och trivas. Vi hälsar Statens servicecenter varmt välkomna som hyresgäst hos oss, säger David Nygren, uthyrare, Diös Umeå.

Det nya Servicecentret får entré från Storgatan och blir beläget en våning upp, intill House Be och restaurang Tonka.

– Vi ser mycket fram emot att inleda 2023 i nya lokaler. Vår verksamhet växer och vi behöver ytor som kan möjliggöra ett modernt arbetssätt. Vi ser goda möjligheter i att ha vårt servicecenter i MVG Gallerian, där närheten till kringliggande företag och de goda pendlingsförutsättningarna underlättar livspusslet för våra besökare och medarbetare, säger Peter Berggren, lokalförsörjare på Statens servicecenter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige