Image

Diös hyr ut i Gävle

Uthyrning Diös Fastigheter och Grant Thorntorn tecknar femårigt hyresavtal i centralt placerad kontorsfastighet på Drottninggatan i Gävle. Avtalet gäller från och med 1 januari 2016.
Publicerad den 21 April 2015
Annons
Image

– Vår drivkraft är att utvecklas tillsammans med våra hyresgäster. Därför är det både utmanande och utvecklande att få anpassa en yta efter hyresgästens behov och lokalens möjligheter. Vi ser fram emot ett långsiktigt gott samarbete med Grant Thornton, säger Anders Hedström, chef för Diös Fastigheters affärsområde Gävleborg.

– Vi vill skapa en mötesplats för entreprenörer i Gävle där vi kan bidra till maximal affärsnytta. Då krävs ändamålsenliga lokaler i ett optimalt läge. Som revisorer och rådgivare till dynamiska entreprenörsföretag har vi ambitionen att frigöra potentialen att växa för såväl kunder som medarbetare. De nya lokalerna ger förutsättningar för båda dessa målsättningar, säger Thomas Ljungkrantz, kontorschef på Grant Thornton i Gävle.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Grant Thornton på Branschguiden

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag med över 1250 medarbetare på 24 orter runt om i Sverige. Grant Thornton är medlem i det internationella nätverket Grant Thornton International Ltd, som har fler än 47 000 medarbetare och finns i över 133 länder.
Grant Thornton erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning och är stolta över att över att vi har tilldelats utmärkelsen Sveriges bästa arbetsgivare 2017.
I branschgruppen Real Estate and Construction (”Fastighetsgruppen”) har Grant Thornton samlat sin speci...

Läs mer om Grant Thornton på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Arnhults – Sveriges starkaste familj?

Karriär Mia Arnhult tillhör de mest vältränade i branschen. Nu kämpar M2:s vd tillsammans med barnen om titeln "Sveriges starkaste familj".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY