Image
Nordeas nya huvudkontor på Mäster Samuelsgatan. Nordea lämnar stora kontorsytor som CBRE nu fått i uppdrag att hyra ut.
Nordeas nya huvudkontor på Mäster Samuelsgatan. Nordea lämnar stora kontorsytor som CBRE nu fått i uppdrag att hyra ut. Bild: Strategisk Arkitektur

De får hyra ut Nordeas Stockholmskontor

Uthyrning Nordea samlar sina Stockholmsanställda på två enheter, lämnar bland annat 25 000 kvadratmeter på Lindhagensgatan.
Publicerad den 17 Augusti 2021

CBRE meddelar att bolaget har fått uppdraget att förmedla de kontorsytor i Stockholm city som Nordea avser lämna. Nordea har beslutat att samla de anställda i Stockholm i byggnaderna på Mäster Samuelsgatan (Mästerhuset) och Smålandsgatan/Hamngatan (PK-huset).

Ytorna som CBRE förmedlar är i prime location i CBD och på Kungsholmen. Uppdraget avser kontorslokaler om 5 000 kvadratmeter i Moodgallerian samt 25 000 kvadratmeter på Lindhagensgatan.

Kim Grüneberger, Associate Director, Office Agency, CBRE:
– Vi är glada över att vi fått förtroendet att förmedla dessa kontorslokaler i Stockholm. Båda kontoren är av högsta klass, i mycket attraktiva områden. Vi ser redan ett stort intresse från marknaden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige