Image
Nordeas nya huvudkontor på Mäster Samuelsgatan. Nordea lämnar stora kontorsytor som CBRE nu fått i uppdrag att hyra ut.
Nordeas nya huvudkontor på Mäster Samuelsgatan. Nordea lämnar stora kontorsytor som CBRE nu fått i uppdrag att hyra ut. Bild: Strategisk Arkitektur

De får hyra ut Nordeas Stockholmskontor

Uthyrning Nordea samlar sina Stockholmsanställda på två enheter, lämnar bland annat 25 000 kvadratmeter på Lindhagensgatan.
Publicerad den 17 Augusti 2021
Annons
Image

CBRE meddelar att bolaget har fått uppdraget att förmedla de kontorsytor i Stockholm city som Nordea avser lämna. Nordea har beslutat att samla de anställda i Stockholm i byggnaderna på Mäster Samuelsgatan (Mästerhuset) och Smålandsgatan/Hamngatan (PK-huset).

Ytorna som CBRE förmedlar är i prime location i CBD och på Kungsholmen. Uppdraget avser kontorslokaler om 5 000 kvadratmeter i Moodgallerian samt 25 000 kvadratmeter på Lindhagensgatan.

Kim Grüneberger, Associate Director, Office Agency, CBRE:
– Vi är glada över att vi fått förtroendet att förmedla dessa kontorslokaler i Stockholm. Båda kontoren är av högsta klass, i mycket attraktiva områden. Vi ser redan ett stort intresse från marknaden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY