Image

D Carnegie satsar på fotbollsskola

Bolag Ungdomar som bor i bostadsfastighetsbolaget D. Carnegie & Co:s lägenheter i Husby, Rinkeby och Tensta får möjlighet att delta i en fotbollsskola i sommar.
Publicerad den 16 Maj 2016

Bolaget bjuder totalt 100 stycken 9 – 14-åringar att på ett lekfullt sätt spela fotboll. Ledare och tränare från Akropolis IF håller i fotbollsveckan.

De första 100 som anmäler sig får plats i fotbollsskolan. I skolan ingår även mat och dryck samt en fotbollströja.

– Vi arbetar för att skapa ett bättre boende, som även inbegriper ett socialt ansvarstagande i form av att stödja lokala aktiviteter. Att kunna bjuda på en fotbollsskola under sommaren vet vi är mycket uppskattat, säger Ulf Nilsson, vd för D. Carnegie & Co.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige