Image
Caroline Stjernberg.
Caroline Stjernberg. Bild: WeWork

Cushman & Wakefield rekryterar från We Work

Bolag Cushman & Wakefield förstärker bolaget genom rekrytering av Caroline Stjernberg. Efter drygt fyra år på We Work så återvänder hon till uthyrningsteamet på Cushman & Wakefield.
Publicerad den 21 December 2023

Caroline Stjernberg börjar som Senior Leasing Manager. Hon kommer att fokusera på uthyrning av kontorslokaler i Stockholmsområdet.
– Jag är väldigt glad att kunna meddela att Caroline ansluter till oss. Carolines erfarenhet från We Work med en stark kombination av både nationella och internationella kunder gör att vi ser att hon kommer att skapa stora mervärden för både befintliga och framtida kunder. Detta i kombination med hennes driv och personlighet gör att vi är väldigt glada till att hon återvänder till oss, säger Rikard Skoglund, partner och Head of Agency Leasing.
– Att Caroline väljer att återvända till oss är ett kvitto på Cushman & Wakefields starka laganda och varumärke. Vi är väldigt nöjd över denna rekrytering och hälsar Caroline varmt välkommen, säger Karl Persson, vd för Cushman & Wakefield.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Carl Janglin beskriver turbulensen på OP: "Tvingades krympa för att överleva"

Bolag Oscar Properties avgående vd Carl Janglin berättar för Fastighetssverige varför han lämnar bolaget, hur pressen har varit de senaste månaderna och varför den korta tiden på bolaget inte blev som han hade tänkt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige