Image
Fastigheten Nygård 2:14 belägen i Greenhub Bro.
Fastigheten Nygård 2:14 belägen i Greenhub Bro. Bild: Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield får massivt uppdrag av Stendörren

Uthyrning Stendörren Fastigheter anlitar Cushman & Wakefield för att hyra ut 130 000 kvadratmeter.
Publicerad den 17 Oktober 2023

Stendörren Fastigheter anlitar Cushman & Wakefield som exklusiv rådgivare i uthyrningsarbetet av fastigheten Nygård 2:14 belägen i Greenhub Bro.

I Greenhub Bro erbjuds en befintlig logistikanläggning om totalt cirka 130 000 kvadratmeter, tillgänglig från fjärde kvartalet 2024 då den nuvarande hyresgästen Coop avflyttat. Här finns järnvägsanslutning till Mälarbanan med kombiterminal och möjlighet till egna stickspår direkt in i lokalerna. Fastigheten går att anpassa till lokaler från 10 000 kvadratmeter och passar även bra för tillverkning och annan industri. Det strategiska läget i Mälardalen med närhet till Stockholm skapar goda möjligheter till effektiv logistik.

Maria Jonsson, Uuvecklingschef på Stendörren Fastigheter, kommenterar;
– Vi på Stendörren ser fram emot ett givande samarbete där Cushman & Wakefields paneuropeiska och internationella nätverk ökar räckvidden i marknadsföringen samt att få tillfälle att utveckla logistikanläggningen för nya kunder. Läget och fastighetens potential erbjuder fantastiskt goda möjligheter för verksamheter som vill vara etablerade i kostnadseffektiva lokaler nära Stockholm.

Rikard Skoglund, Head of Agency Leasing på Cushman & Wakefield, säger att de är glada och stolta att Stendörren har valt dem som uthyrningsrådgivare i detta spännande projekt.
– Greenhubs läge och volym i kombination med järnväg direkt in i anläggningen gör detta till en attraktiv produkt för många potentiella hyresgäster.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige