Image
Croisette får uthyrningsuppdrag i munkedal.
Croisette får uthyrningsuppdrag i munkedal. Bild: Croisette

Croisette ska hyra ut i Munkedal

Bolag Croisette har fått uppdraget av Hökerum Bygg att arbeta med uthyrningen av cirka 65 000 kvadratmeter handel samt lager- och logistik.
Publicerad den 30 Mars 2023

År 2021 förvärvade Hökerum Bygg 170 000 kvadratmeter mark vid E6 i Munkedals kommun norr om Uddevalla. Marken som ligger vid avfart 100 längs med E6 norrut är detaljplanerad och här ska handel samt lager- och logistikområde utvecklas.

–Vi ser mycket fram emot samarbetet med Croisette för att utveckla vår fastighet i Håby. I närområdet finns redan flera välkända och etablerade verksamheter och det finns fina förutsättningar för fler att ansluta sig, säger Daniel Göök, projektchef på Hökerum Bygg AB.

Planen är fyra etapper och under året drar etapp ett igång, vilket innefattar ca 30 000 kvadratmeter mark med fokus på handel, restaurang och hårdgjord yta för elbilsladdning. Jakten på de perfekta aktörerna är i full gång och hittills har avtal med aktörer för laddstationer för elbilar signerats.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige