Image
Croisette får uthyrningsuppdrag i munkedal.
Croisette får uthyrningsuppdrag i munkedal. Bild: Croisette

Croisette ska hyra ut i Munkedal

Bolag Croisette har fått uppdraget av Hökerum Bygg att arbeta med uthyrningen av cirka 65 000 kvadratmeter handel samt lager- och logistik.
Publicerad den 30 Mars 2023

År 2021 förvärvade Hökerum Bygg 170 000 kvadratmeter mark vid E6 i Munkedals kommun norr om Uddevalla. Marken som ligger vid avfart 100 längs med E6 norrut är detaljplanerad och här ska handel samt lager- och logistikområde utvecklas.

–Vi ser mycket fram emot samarbetet med Croisette för att utveckla vår fastighet i Håby. I närområdet finns redan flera välkända och etablerade verksamheter och det finns fina förutsättningar för fler att ansluta sig, säger Daniel Göök, projektchef på Hökerum Bygg AB.

Planen är fyra etapper och under året drar etapp ett igång, vilket innefattar ca 30 000 kvadratmeter mark med fokus på handel, restaurang och hårdgjord yta för elbilsladdning. Jakten på de perfekta aktörerna är i full gång och hittills har avtal med aktörer för laddstationer för elbilar signerats.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige