Image
Kronprinsen i Malmö.
Kronprinsen i Malmö. Bild: Heimstaden

Croisette förmedlar Heimstadens penthousevåningar i Kronprinsen

Uthyrning Croisette har fått uppdraget av Heimstaden att förmedla de åtta exklusiva penthousevåningar som byggs högst upp i det ikoniska landmärket Kronprinsen i Malmö. De skräddarsydda etagelägenheterna ligger på våning 26-27.
Publicerad den 13 Juni 2024

Före detta Överstens lokaler förvandlas nu till hem som verkligen höjer sig över mängden. Våningarna kommer att vara 115-130 kvadratmeter stora och erbjuder en magnifik och komfortabel livsstil på en av Malmös bästa adresser.
– Vi är stolta över att få förmedla dessa premiumbostäder i Kronprinsen. Dessa lägenheter erbjuder inte bara en fantastisk utsikt och en modern livsstil, utan de utgör också en del av Malmös historia och framtid, säger Jenny Hylén, ansvarig Croisette Nybyggt.

Kronprinsen är ett av Malmös mest välkända landmärken och en symbol för staden. Nyligen renoverades både fasaden och köpcentrat i bottenplan, som nu innehåller allt man kan tänkas behöva som boende. Kronprinsen ägs av Heimstaden som köpte fastigheten i samband med det stora förvärvet från Akelius 2021.
– Kronprinsen är en ikonisk byggnad som betyder mycket för Malmöborna vilket vi har haft i åtanke när vi rustat upp byggnaden. Med moderniseringen av Kronprinsen har vi hela tiden haft inställningen att variation skapar attraktion och just därför tror vi att etagelägenheter i gamla Översten blir ett positivt tillägg. Dessa unika lägenheter kommer stärka bilden av Malmö som attraktiv plats att bo på, säger Mia Boyum, projektledare på Heimstaden.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige