Image
Corems fastighet Åby 1 197.
Corems fastighet Åby 1 197. Bild: Corem

Corem tecknar sjuårigt hyresavtal med Restaurangjouren

Uthyrning Corem har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med Restaurangjouren i Sverige AB, avseende ett kyl- och fryslager om närmare 2 000 kvadratmeter samt cirka 1 100 kvadratmeter mark. Uthyrningen avser fastigheten Åby 1:197 i Jordbro, söder om Stockholm. Inflyttning beräknas ske i oktober 2023.
Publicerad den 5 September 2023

Restaurangjouren är en restauranggrossist med över 3 000 produkter i lager, som dagligen levererar till restauranger, storkök och caféer i Storstockholm, i Uppsala och på Gotland.

– Detta ger oss nya effektiva lokaler med ett kommunikationsläge som passar oss perfekt. Vi ser fram emot att redan under hösten flytta in och med det kunna vidareutveckla vår verksamhet, säger Enkido Bennodano, vd på Restaurangjouren.

– Det är glädjande att få välkomna Restaurangjouren till vår fastighet i Jordbro. Den ligger i ett mycket bra logistikläge och vi ser fram emot ett långt och fint samarbete, säger Rutger Arnhult, vd på Corem.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige