Image
Interiör vision av Kista Gate Helgafjäll 7.
Interiör vision av Kista Gate Helgafjäll 7. Bild: Corem

Corem tecknar hyresavtal om 1 300 kvadratmeter hållbart kontor i Kista

Uthyrning Corem har tecknat ett 3-årigt hyresavtal med teknikbolaget Accurate Nordic i fastigheten Helgafjäll 7 i Kista, Stockholm Norra. Inflyttning planeras till mitten av september.
Publicerad den 4 Juli 2023

Kontorsytan som Accurate Nordic tar över skapades 2020 som ett klimatsmart hållbart kontor, med utgångspunkt i 100 procent återbruk i kombination med komfort, kvalitet och estetik, och har sedan dess utgjort Corems enhetskontor för norra Stockholm.

– Vi ser goda fördelar med att verka i en teknikintensiv stadsdel som Kista. Platsen skapar möjligheter för teknikutbyte och samarbeten samt ger en förbättrad rekryteringsbas. Lokalen och dess flexibla utformning möjliggör samtidigt en stor förbättring i funktionalitet för vår verksamhet och inbjuder till kreativa interna samarbeten, säger Peter Unger, Försäljningschef på Accurate Nordic.

– Vi är glada att få välkomna Accurate som efterträdare till vårt hållbara kontor i Kista, Stockholm Norra. Bolaget blir också ett fint tillskott till den teknikarena som Kista utgör, säger Rutger Arnhult, VD på Corem.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige